Dragoș Marian, Coach, Consultant în Psihoterapie Pozitivă

Dragoș Marian

• Certified Professional Coach

• Consultant în Psihoterapie Pozitivă

Cursuri / Formari:
•  ICA Certified Professional Coach
•  Peste 15 ani de experiență în Corporate, de la roluri de execuție la leadership de proiecte locale și internaționale, respectiv management funcțional senior de echipe formate de la 2 până la 140+ membri
• Multiple certificări și cursuri, printre care Excelență Operațională (Lean Six Sigma), Management de Proiecte (PRINCE2) și Programe (MSP), Cultură Organizațională, Leadership în Proiecte Globale ș.a.
•  Formator în arii variate, de la abilități de prezentare la abilități de excelență operațională (LEAN, statistică Six Sigma)
•  Colaborator al Centrului de Psihoterapie Pozitivă Positum4Mureș

Sunt convins că majoritatea oamenilor încă nu și-au atins potențialul; majoritatea nici nu și-l cunosc, fiind blocați pe drumul ales lor de către sine, și de către alții – părinți, profesori, mentori. Dintre cei care își cunosc potențialul, sunt o parte cei care și l-au atins; ceilalți se lovesc de diverse blocaje, interne sau externe, și nu reușesc să le elimine.

Te invit la o discuție despre visurile și obiectivele tale; între timp îți las ceva de citit despre coaching, despre mine și serviciile care le ofer. Când ești convins că vrei să progresezi pe drumul spre potențialul tău, contactează-mă.

Date de contact:
Tel: 0799 290 490
e-mail:
coach@dragosmarian.ro

Ultimele Evenimente

Contact:

Str. Ion Creanga
540069 Tg.Mures
Mures, Romania

Telefon:
0744 438 339 – Oana Raluca Cueşdeanu
0743 143 626 – Daniela Derczeni
0799 290 490 – Dragoș Marian

Email:
oana_cuesdeanu@yahoo.com
danieladerczeni@ymail.com
coach@dragosmarian.ro

Unde ne gasesti

Webdesign & SEO by Semne Design