Positum 4 Mures - Centrul de Psihoterapie Pozitiva

Arta de a asculta și a mângâia sufletul cu migala cuvintelor, așa aș defini eu Psihoterapia”

Psihoterapie pozitiva

Psihoterapia pozitiva este o metoda umanista, psihodinamica si transculturala de interventie psihoterapeutica. A fost dezvoltata de Nossrat Peseschkian si se bazeaza pe propriile teorii. Este orientata spre conflict si spre capacitatile clientului, iar acestuia i se ofera posibilitatea de a deveni propriul lui terapeut.

Clientul, ca parte activa in procesul terapeutic se detaseaza de eticheta pusa de un oarecare diagnostic, reusind sa isi depaseasca conditia de “bolnav”.

Fiind o abordare interdisciplinara, Psihoterapia Pozitiva, utilizeaza o serie de tehnici proprii cat si din alte forme de psihoterapie, pentru mai multa flexibilitate si adaptare la nevoile clientului.

Cursuri de formare in Psihoterapie Pozitiva

Cursurile de formare in Psihoterapie Pozitiva se adreseaza celor care doresc sa adere unei ramuri profesionale care are ca punct central omul si nevoile acestuia.

Un Psihoterapeut Pozitivist de succes reuseste sa dea dovada de flexibilitate si sa inteleaga sistemul de valori si credinte al persoanei cu care relationeaza. Deasemenea poate rezona cu trairile si dorintele clientilor sai si ii sprijina in demersul autocunoasterii si restructurarii personale.

Asa ca, daca ai cursurile necesare acreditate, esti empatic si dornic sa te integrezi in familia internationala a Psihoterapeutilor Pozitivisti, nu ezita sa te alaturi.

ECHIPA POSITUM 4 MURES:

Oana Raluca Cueșdeanu – București

Fondator, Psiholog & Supervizor in Psihologie clinică, Psihoterapeut și Master Trainer în Psihoterapie Pozitivă

Alina Potcoavă – Târgu-Mureș

Psiholog clinician, Psihoterapeut în Psihoterapie Pozitivă

Raluca Socaciu – Târgu-Mureș

Psiholog clinician, Consultant în Psihoterapie Pozitivă

Alexandra Costea – Târgu-Mureș

Psiholog clinician, Consultan în Psihoterapie Pozitivă

Maria Horumb – Târgu-Mureș

Psiholog clinician, Consultant în Psihoterapie Pozitivă

COLABORATORI:

Cristina Buta –  Bistrița

Consilier, Coach, Psiholog clinician, Consultant în Psihoterapie Pozitivă

Emese Biro

Felügyelt klinikai pszichológus, a pozitív pszichoterápia tanácsadója

Cosmin Dumitrache

Medic specialist psihiatru Consultant în Psihoterapie Pozitivă

Silvia Baldean

Asistenta Silvia Baldean

Asistenta

ATACUL DE PANICĂ

CURS: CURSURI DE FORMARE IN PSIHOTERAPIE POZITIVA TARGU MURES SI BUCURESTI

Durata : 1 an curs de baza , 3 ani curs avansat

Diploma recunoscuta la nivel national de:Colegiul Psihologilor din Romania – CPR

Diploma recunoscuta international de:World Association of Positive Psychotherapy – WAPP

Formator : Oana Raluca Cueşdeanu – Psihoterapeut și Trainer certificat internațional în  Psihoterapie Pozitiva &Psiholog Clinician Specialist

Înscrieri:

email: positum4mures@yahoo.com  telefon:  0744 438 339

Vezi detalii despre cursuri..

Testimoniale

“Am apelat la psihoterapie intr-un moment in care am realizat ca nu mai dadeam randament la servici. Eram preocupata in permanenta cu a incerca sa ii multumesc pe cei din jur, dar sfarseam prin a-i dezamagi. Am ajuns sa pot schimba perspectiva din care vad problemele si sa inteleg ca a-i multumi pe altii mai mult decat pe mine, e un model coplesitor pentru mine. M-am apropiat de mine si am inceput sa ma valorizez. Am inteles ce inseamna sa fii in echilibru”

doamna M. 38 ani

“Tot timpul aveam ganduri suicidare si am inceput sa imi tai mana cu acele de birou. Nu simteam nicio durere. De multe ori nu reuseam sa ajung la servici, nu ma puteam concentra si imi era greu sa ies intre oameni. Credeam ca medicamentele ma vor salva. Am inteles in timp ca si eu am un rol important pentru echilibrul meu. Am acceptat ca sunt diferit”

Tanar, 28 ani

“ Zilnic faceam atacuri de panica. Am ajuns sa slabesc foarte tare si nu mai ieseam din curte decat insotit de cineva. Nu puteam sa imi opresc gandurile. Ma simteam fara valoare. Eram dependent de lumea virtuala. Azi, lucrez.”

Tanar, 33 ani 

“Nu reuseam sa inteleg de ce atrag in viata mea doar relatii toxice. Barbati care nu ma valorizau si cu toate astea ii sprijineam si ajutam financiar. Am descoperit raspunsurile uitandu-ma cu durere spre trecutul meu, spre copilarie”

tanara mama

“Am sunat pentru a-i face o programare sotiei. Si am ajuns sa mergem impreuna la sedinte, pentru ca am inteles cat de diferit vedem casnicia si am descoperit ca nici macar nu vorbeam aceasi limba. Asteptarile noastre erau atat de diferite si furia ne impiedica sa ne ascultam. Acum stim sa ce inseamna linistea in cuplu.”

M si O, casatoriti de 14 ani 

“Aveam multe ritualuri: ma spalam pe maini de 4 ori, faceam dus mai bine de o ora, nu atingeam nici un obiect in afara casei. Acasa aveam locuri unde nu puneam mana si ma atingeam de lucruri doar cu o mana. Nu dadeam mana cu nimeni pe strada. Deschideam usa cu piciorul si sunam la sonerie cu un betigas. Am inceput sa ies foarte rar. Zilele mele nu aveau sens. Acum ies cu nepotii in parc.”

domn, 58 ani 

Cum ne calmăm atunci când „ne sare țandăra”

Contact:

Str. Ion Creanga
540069 Tg.Mures
Mures, Romania

Telefon:

0744 438 339 – Oana Raluca Cueşdeanu
0743 370 932 – Alina Potcoava
0740 181 588 – Raluca Socaciu
0744 439 826 – Alexandra Costea
0745 282 279 – Maria Horumb

Email:
oana_cuesdeanu@yahoo.com
alina.potcoava@gmail.com
ralu.socaciu@gmail.com
alexandraminodoracostea@yahoo.com
maria_horumb@yahoo.com

Unde ne gasesti

Webdesign & SEO by Semne Design